Medezeggenschapsraad

Net als alle andere scholen in Nederland heeft de Oase een medezeggenschapsraad (MR). De MR komt op voor de belangen van kinderen, ouders en personeel. Haar werk is gericht op de beleidsmatige aspecten van de school. De MR vergadert minimaal 6 maal per jaar met de directie. Zij wordt bij belangrijke aangelegenheden om advies of instemming gevraagd. Ook kan zij ongevraagd advies geven of informatie vragen over onderwerpen die onder de ouders of leerkrachten leven.

De MR van de Oase bestaat uit acht leden, waarvan vier ouders en vier leerkrachten. De vergaderingen zijn in principe van 19.00 uur tot 21.30 uur en zijn openbaar. U heeft dan ook het recht de vergadering ‘passief’ bij te wonen. Het kan voorkomen dat er gevoelige onderwerpen op de agenda staan. Deze onderwerpen  worden in het besloten gedeelte behandeld en zijn dan ook niet openbaar.

Leden Medezeggenschapsraad

Bianca van Rooijen

Michiel Severin

Ingrid Keuning